Våra tjänster

Web & applikationsutveckling

Vi gör allt från enkla integrationer till hela webappar. Vill du skapa ett intranät eller skapa en app och konkurrera med Facebook? Sky's the limit! Vi hjälper till.

Vårt arbete har exempelvis varit mjukvaruintegrationer, automatiserade processer och webappar som t.ex. Megathy vars uppgift är att leverera hem livsmedel inom en timme!

För de flesta uppdragen använder vi oss av en plattform som heter WordPress, vilket är den mest etablerade och använda. För appar har vi bred erfarenhet, men vanligast är att använda React, som utvecklades av Facebook och används av giganter såsom Netflix, Instagram & Uber.

Mobilanpassade hemsidor

Visste du att 38% av besökare lämnar en hemsida om de upplever att designen är oattraktiv? Därför jobbar vi stenhårt med branding, varumärkets färger och smart layout för att säkerställa den bästa möjliga upplevelsen. Tack vare verktyg som bl.a. Google har utvecklat, går det även att mäta hur det går för hemsidan och om det genererar resultat. Över tid när datan blir mer, kommer hemsidan att bli bättre och bättre.

Just ja, alla våra hemsidor är anpassade för mobiler. Inte skulle vi låta ~70% av besökarna komma in på en icke-mobilanpassad hemsida 🙂

Digitalisering & digitala lösningar

När du är redo för att automatisera det dagliga arbetet, och arbeta på ett datadrivet sätt där din digitala närvaro är mätbar, hör av dig! Oavsett om du vill skapa en helt egen lösning, eller behöver tips & råd för att lösa ett problem som du tror går att lösa digitalt; så hjälper vi gärna till!

Berätta gärna om era visioner &mål, så hjälper vi er att uppfylla dem.

E-handel

Visste du att 54% av köpare som lämnar sin virtuella vagn, återkommer & köper produkten om de får en rabatt? Därför är det superviktigt att veta hur man når dessa människor om de lämnar hemsidan. En bra ehandelsbutik har alla aspekter som dessa uttänkt, och när de tillsammans arbetar ihop ökar de marginalerna som om det vore magi!

Vi erbjuder våra kunder en 360-grads support hela vägen från koncept till resultat med deras digitala närvaro.

Våra senaste projekt

Logotyp till Chias Barbershop

Chias Barbershop är en prisbelönad barberare & butik som ville förstärka sitt varumärke genom en logga med självporträtt. Vi beslutade tillsammans att en modern hipsterlogga skulle passa företaget; men fortfarande ha vissa vintage-element.

LÄS MER »

FIGHTWORLD

Kundcase: FIGHTWORLD FIGHTWORLD är ett snart releasat, gratis onlinespel gjort av Rekt Games i Örebro. Det som behövdes va en sida med ett tydligt mål:

LÄS MER »

Ett urval av våra kunder

rektgames_logo_shattered_fixedEdges
haggstromsglas_original_wide
Hemsida, logotyp, branding, IT-konsulthjälp.
chiasbarbershop_logo_original
Logotyp, branding, IT-konsulthjälp.